Varför behöver man Facebook annonsering?

Facebook annonsering spelar roll för din framgång! Att ha möjligheten att flytta sitt företag online blev aktuellt för flera år sedan. Att ha en stark hemsida är viktigt med att komplettera med Facebook annonsering är minst lika viktigt. Men i dag har det blivit en nödvändighet och ett behov, det finns många skäl till detta. Kundernas köpvanor förändras snabbt.

De söker ett bekvämt och varierat sätt när de letar efter produkter och tjänster online. Det tog inte lång tid innan marknaden online blev normen för dagens konsumenter och ersatte en stor bit av den försäljning som sker idag. Det är en väldigt bra plattform att annonsera på till exempel Facebook och det finns många fördelar. Däremot ökar konkurrensnivåerna regelbundet, därför finns det ett starkt behov av att identifiera rätt sätt som ser till att din firma är starkt närvarande på nätet. Vi på Digital Byrå Göteborg hjälper dig hela vägen och ser till att ta fram de bästa strategierna för just ditt företag.

Om du vill ge din verksamhet online en positiv och stark dragkraft finns vi här för att hjälpa dig. Vi är ett team av erfarna digitala marknadsförare. Om du letar efter det bästa inom Facebook annonsering har vi de bästa verktyg och kunskap för att hjälpa dig att nå dina mål och öka din försäljning.

Varför ska du välja just oss för din Facebook annonsering?

Som erfarna digitala marknadsförare vet vi att sociala medier är ett extremt resultatorienterat sätt att marknadsföra online. När vi talar om digital marknadsföring råder det ingen tvekan om att Facebook är en av de bästa, detta eftersom det står högt i kurs jämfört med andra sociala medier. Därför är det väldigt effektfullt att göra en del av din marknadsföring på Facebook. Vid önskemål kan vi även bistå med en Facebook annonsering kurs.

Nedan listar vi 7 anledningar till varför du inte ska gå miste om Facebook-annonsering.

1. Facebook har den största publiken på sociala medier.

Facebook har en månatlig aktiv användar-bas på 1.4 bio människor och de har cirka 7 miljarder användare över hela världen. Denna jätte inom sociala medier täcker nästan hela världen och därför bör du göra din firma närvarande på Facebook.

2. Fantastisk målgruppsinriktning.

När du tar hjälp av oss som Digital Byrå och kombinerar vår kunskap med den stora kraften och räckvidden inom Facebook marknadsföring kommer ditt företag att nå nya höjder. Det är en av de mest kraftfulla sociala medier som kan hjälpa dig att anpassa din publik, förutsatt att du har rätt kampanj och marknadsföringsplan i åtanke.

3. Du kan betala din väg till framgång.

Alla bra saker i livet har en prislapp. Detta gäller även för annonsering på Facebook. Med Facebook annonsering kan du budgetera din marknadsföring och ha koll på vad du spenderar. Du kan göra en plan beroende på vem du vill nå ut till, hur långt och hur snabbt. Facebook marknadsföring erbjuder flexibilitet och vi kan hjälpa dig att förverkliga denna strategi för ditt företag och öka din försäljning.

4. Låg kostnad!

Relativt låg kostnad för reklam på Facebook är en av de främsta anledningarna till varför Facebook marknadsföring anses vara en av de mest effektiva om man jämför med andra former av digital marknadsföring. Till exempel kan det kosta dig runt 30 000 SEK för att nå ut till tusen personer genom traditionella tidningsannonser eller runt 70 SEK för att nå samma antal personer med hjälp av marknadsföring på Facebook. Vi kommer sätta rätt strategi i din Facebook marknadsföring som ger dig absolut mest valuta för dina pengar.

Tjej som tittar på mobil och lajkar massa bilder på facebook

5. Få rätt trafik!

Om du är angelägen att samla rätt trafik som är av god kvalitet och så småningom omvandla dem till trogna kunder och generera intäkter, råder det ingen tvekan om att Facebook är ett av de bästa alternativen. Annonsering på Facebook gör att du kan generera rätt trafik till din webbplats inom en kort tidsperiod.

6. Full kontroll

Enkel spårning av vad dina investerade pengar går till är fullt möjligt med Facebook. De har en av de absolut bästa sätten att spåra och analysera dina annonser. Detta hjälper dig att hålla reda på varenda krona som du spenderar och ger dig en möjlighet att göra korrigeringar när du vill. Våra experter på Digital Byrå Göteborg hjälper dig att nå dina mål.

7. Först till kvarn

Om du inte investerar i annonsering på Facebook kommer dina konkurrenter hinna före. Om du fortfarande är orolig kring Facebook annonsering pris eller har tvivel på kraften och räckvidden hos Facebook kan du tyvärr tappa en hel del kunder till dina konkurrenter. Därför rekommenderar vi dig starkt att du testar marknadsföring på Facebook.

Hur går Facebook annonsering till?

Facebook-annonsering fungerar genom att dela dina annonser till din ideala målgrupp. Orden kreativa och idé är viktiga och det är här du kan behöva lite hjälp från en Digital Byrå. Det finns också andra element som budgivning. Detta är det belopp som du är villig att betala som företagare för dina Facebook-annonser. Facebook annonsering pris behöver inte vara dyrt. Här hjälper vi dig att göra dina bud kostnadseffektiva, hjälper dig att sätta rätt budget och schemalägger de bästa tidpunkterna för dina annonskampanjer.

Vad ingår i Facebook annonsering?

Vi hjälper dig att få ut det bästa av din marknadsföring på Facebook. Våra experter har alla tagit en Facebook annonsering kurs och har många års erfarenhet. Till att börja med kommer vi att se till att ditt företag får högre engagemang och syns bättre för dina kunder genom att marknadsförda och organisera dina inlägg. Det behöver inte vara dyrt att annonsera på Facebook kostnad.

Vi ser även till att trafik med potentiella kunder håller ett starkt flöde till din webbplats. Vi ser till att skapa en solid armé av kunder som fortsätter att komma tillbaka till din webbplats. Våra experter kan också hjälpa till att samla in information och data som rör dina befintliga- och nya kunder. Målet med allt detta är självklart att omvandla trafik till nya kunder.

Vad kostar Facebook annonsering?

En vanlig fråga hos oss är ”annonsera på Facebook kostnad”. Vi gör en stabil plan baserad på din budget och dina önskemål. Med vår expertis och erfarenhet gör vi kostnaderna så överkomliga som möjligt. Vi kommer att knyta den till dina budgetar och sedan ta saker och ting framåt. Vi kan hjälpa dig att skala dina Facebook-utgifter baserat på de resultat som de erbjuder. Vårt mål är alltid att ge dig pengarna tillbaka och mycket mer!

Kontakta oss

Om du vill bli en framgångsrik online-entreprenör går det inte att ignorera kraften hos Facebook. Du kommer spendera en viss summa pengar och för att få ut så mycket som möjligt från varje öre är det viktigt att veta exakt hur, var, när och vad du ska publicera. Det är här vi kommer in. Våra experter på Digital Byrå Göteborg har rätt erfarenhet och kompetens för att anpassa dina digitala marknadsföringskampanjer på bästa sätt med hänsyn till just dina produkter, tjänster och naturligtvis dina önskemål. Vi hjälper dig även med andra tjänster såsom att bygga din hemsida och optimera den för SEO.

Varmt välkommen till oss på Digital Byrå Göteborg!